آخرین مطالب

معاون سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی، امور حقوقی و مجلس در نشست خبری اعلام کرد

اجرای 2400 پروژه گردشگری با سرمایه‌گذاری 200هزارمیلیارد تومان استخدامی - اقتصادی - اخباربین المللی

اجرای 2400 پروژه گردشگری با سرمایه‌گذاری 200هزارمیلیارد تومان

  بزرگنمایی:
معاون سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی، امور حقوقی و مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «در حال حاضر ۲۴۰۰ پروژه گردشگری در سراسر کشور با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰هزارمیلیارد تومان در حال اجراست که عمده این سرمایه‌گذاری‌ها، آورده بخش خصوصی است.»

تاج پرس ،به نقل از وزارت میراث فرهنگی، حسین اربابی سه‌شنبه 23 مهر 98 در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، تصریح کرد: «شاید بزرگ‌ترین ایرادی که سرمایه‌گذاران در سال‌های گذشته از ما می گرفتند، موضوعات مرتبط با حمایت از آن ها بود، در این میان بزرگ‌ترین حمایتی که از سرمایه گذاران انجام دادیم، کاهش بروکراسی اداری و کوتاه شدن زمان صدور مجوزها و استعلام‌ها بود که صورت گرفته و میانگین 16 ماهه صدور مجوز امروز به کمتر از یک ماه رسیده و تلاش می‌کنیم این روند به کمتر از یک هفته کاهش یابد.»

او ادامه داد: «در این میان، در حوزه حقوقی نیز اتفاقات بسیار خوبی روی داده است.  در دو سال گذشته بیش از 20هزار نامه حقوقی را پاسخ دادیم که عمده این نامه‌ها فرآیند کارشناسی می‌خواست. کارشناسان این معاونت در این مدت در جلسات متعدد دادگاه شرکت کرده‌اند و اکنون خوشبختانه با تلاش‌های صورت‌گرفته تخریب‌های میراثی به‌شدت کاهش یافته و در برخی از استان‌ها این اتفاق تقریباً به صفر رسیده است که مهم‌ترین نمونه آن شهر یزد است.»

اربابی گفت: «در حوزه سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد نیز شاهد اتفاقات بسیار خوبی در دو سال گذشته بوده‌ایم. سمن‌ها وظیفه دیده‌بانی خود را به‌خوبی انجام داده‌اند و شاهد فعالیت‌های بسیار خوبی از سوی سمن‌ها هستیم.»

او در ادامه این نشست خبری و در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درخصوص جذب سرمایه‌گذاران، گفت: «در جذب سرمایه گذاران دو بعد داخلی و خارجی داریم، در بعد خارجی با وجود پروژه ایران‌هراسی از سوی آمریکایی‌ها، استقبال از حوزه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری بسیار خوب و بی‌سابقه است. چند هفته پیش شاهد خبر خوش رتبه دوم ایران در سرعت رشد گردشگری بودیم که نشان‌دهنده ظرفیت بالای ایران در حوزه گردشگری است.»

معاون سرمایه‌گذاری افزود: «امروزه شاهد این هستیم که اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ساخت اقامتگاه‌های بوم‌گردی روی داده است،  از جمله می‌توان به بوم‌گردی‌ها و بوتیک‌هتل‌ها اشاره کرد که نشان‌دهنده اطمینان به حوزه گردشگری است.»

 

90درصد پروژه‌های گردشگری، آورده بخش خصوصی است

اربابی گفت: «در حال حاضر بیش از 2400 پروژه گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری بالغ بر 200هزار میلیارد تومان در حال اجرا است که 90درصد این سرمایه‌گذاری آورده بخش خصوصی است و تنها 10 درصد آن تسهیلات ارائه شده است. این در حالی است که شاهد سرمایه‌گذاری در حوزه استارت‌آپ‌های گردشگری هستیم که حتی سرمایه گذاران خارجی نیز به حوزه ورود پیدا کرده‌اند. بسته‌های سرمایه‌گذاری چند زبانه توسط سفارتخانه‌های ما در کشورهای مختلف ارائه می‌شود.»

 

نیازمند تغییر نگرش به حوزه گردشگری هستیم

او در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ارتقای بودجه بعد از تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه و تاثیر آن در تامین زیرساخت‌های گردشگری نیز گفت: «یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ما در حوزه گردشگری نیازی است که به تغییر نگرش به این حوزه احساس می‌شود، هنوز نگاه ما به نفت است و نیازمند این هستیم که نگرش همه بخش‌ها از جمله حاکمیت به بخش گردشگری تغییر کند. برای ایجاد یک شغل در حوزه صنعت باید بالغ بر 500میلیون تومان هزینه کرد اما در حوزه گردشگری برای ایجاد یک شغل پایدار بین 50 تا 70میلیون تومان نیاز است. رایزنی‌های خوبی را در مجلس آغاز کردیم و در دولت نیز شاهد این تغییر نگرش هستیم و امیدواریم شاهد رونق بیش از پیش حوزه گردشگری باشیم.»

اربابی ادامه داد: «در برخی از استان ها از جمله خراسان رضوی،  بسته‌های سرمایه‌گذاری را تدوین کردیم که آن بسته‌ها می‌تواند 1600میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را به دنبال داشته باشد. یکی از موضوعاتی که در حوزه زیرساخت های گردشگری دنبال می کنیم ایجاد جاذبه های جدید گردشگری است. این در حالی است که موضوعاتی مانند گردشگری کشاورزی را در استان گلستان مورد توجه ما قرار گرفته و موضوع جذاب دیگری که دنبال می‌کنیم، اجرای طرح رایحه‌درمانی است.»

 

اصل سرمایه ی سرمایه گذاران خارجی در ایران تضمین شده است

اربابی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص احتمال ریسک سرمایه‌گذاری خارجی در ایران و تضمین این نوع سرمایه‌گذاری نیز تصریح کرد: «وزارت اقتصاد ضمانت‌های کلی برای سرمایه گذاران خارجی پیش بینی کرده و اصل سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران خارجی تضمین شده است. در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز اقداماتی در خصوص بازنگری قوانین آغاز شده که برخی از آن ها قوانین مربوط به سرمایه‌گذاری است.»

معاون سرمایه‌گذاری، حقوقی و امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران در خصوص ارائه تسهیلات از سوی بانک‌ها و لزوم تسهیل ارائه تسهیلات گفت: «تمام تلاش خود را داریم انجام می‌دهیم که بانک ها را متقاعد کنیم که قوانین را تسهیل کند، خصوصا درباره تسهیلات در پروژه‌های روستایی این موضوع را به صورت جدی دنبال می‌کنیم. در این میان البته برخی از موسسات پولی و مالی از جمله صندوق کارآفرینی امید شاهد همکاری های بسیار خوب و ارائه تسهیلات آسان به سرمایه گذاران حوزه گردشگری از جمله حوزه روستایی هستیم.»

اربابی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص زنجیره تأمین صنعت گردشگری نیز گفت: «شاید یکی از اتفاقات بزرگی که در این حوزه افتاد، این است که برنامه‌ریزی که صورت گرفته است، در تمام حوزه ها انجام شده و صرفا برای زیرساخت‌های گردشگری نبوده است. حتی در حوزه حمل و نقل نیز وارد شدیم و دستورالعمل آن تدوین شده است. در حوزه روستاهای هدف گردشگری در حوزه راه و زیرساخت‌های عمرانی روستا این ها نیز جزو زنجیره تأمین ما هستند. در این میان در ادامه تأمین زنجیره گردشگری در حوزه هتل‌داری و اقامت ارزان و برنامه‌ریزی‌شده، بوم‌گردی‌ها و هتل‌بوتیک‌ها را آغاز کرده‌ایم که تا کنون 1800 بوم‌گردی ثبت شده‌اند. سفرهای ارزان قیمت نیز این سفرها به صورت بسته ای ارائه می شود. در این خصوص البته  تفاهم نامه ای نیز با بانک گردشگری در حال اجرا داریم که بسته های سفر ارزان‌قیمت تدوین و اجرایی خواهد شد. برای این کار بانک گردشگری 550میلیارد تومان در نظر گرفته است.»

 

اتفاقات خوب در حوزه صیانت از آثار تاریخی

این مقام مسئول در ادامه و در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران درخصوص حمایت‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از بناها و آثار تاریخی، گفت: «اقدامات خوبی صورت گرفته که به‌عنوان مثال می‌توان به تصویب قانون حمایت از مالکان و بهره‌برداران از آثار و بناهای تاریخی از سوی مجلس در چند ماه پیش اشاره کرد. در یکی از بندهای این قانون موضوع بسیار خوبی دیده شده و آن این است که اگر در بافت تاریخی تخلفی صورت گرفت با جریمه قابل رفع نیست بلکه باید کاملا قلع و قمع شود.»

اربابی افزود: «البته نباید فراموش کرد  که ما یک‌میلیون سایت تاریخی، 34هزار اثر ثبت ملی و 24 اثر ثبت جهانی داریم که نگهداری  و حفاظت و صیانت از آن‌ها کار ساده‌ای نیست. ما نیازمند همکاری و کمک تمامی دستگاه ها و نهادها و عموم مردم و نیز رسانه‌ها در این خصوص هستیم.»

معاون سرمایه‌گذاری، حقوقی و امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش دیگری از این نشست خبری در سخنانی با اشاره به اهمیت تأمین زیرساخت‌های گردشگری در جذب گردشگر، اضافه کرد: «اگر قرار است به جذب 20میلیون گردشگر در سند چشم انداز 20 ساله نظام برسیم،  تاسیسات گردشگری ما باید سالانه 200درصد رشد داشته باشد. تمام تلاشمان انجام می‌دهیم و شاهد رشد احداث هتل‌ها و تأسیسات گردشگری در دولت یازدهم و دوازدهم هستیم.»


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

افزایش سواد میراثی جامعه و آگاهی رسانی عمومی و کمک به ارتقاء هویت ملی است

اکنون سه هزار و 500 شبکه فیبر نوری در استان اجرا شده است

باید همگرایی و هم افزایی و همجوشی در صنایع دستی باشد

جشن بزرگ خانوادگی استادان دانشگاه یزد

اعطای «زمین و تسهیلات» یزدی‌ها را تشویق به ازدواج و فرزندآوری نکرد

کسب رتبه برتر روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای یزد

توزیع بیش از 870 تن بذور گندم و جو در سال 1402

پیام تبریک مدیرعامل آبفای استان یزد به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

اسناد مرتبط با مفاخر استان به درستی صیانت شود

نمایشگاه سراسری صنایع دستی با حضور 30 استان در یزد برگزار شد

تعدادزائران یک هزار و 387 نفر مردان و یک هزار و 743نفر بانوان خواهد بود

درمان در قالب برنامه ها و پروژه های طرح تحول نظام سلامت دراستان شکل گرفته است

سرمایه گزاری خصوصی در حوزه انرزی های تجدید پذیر نیز بسیار خوب بوده است

ورود خادمین حرم مطهر رضوی به دارالعباده وهفدهمین جشنواره مردمی زیر سایه خورشید یزد

تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از 25 سال

توزیع کودهای یارانه ای در یزد بر اساس الگوی کشت

لزوم بر هزینه‌کرد اعتبار در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان

توان شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناورافزایش تولیدات

خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرواجباری است

حدود 16 هزار نفر از بخش مرکزی و 12 روستا آب شرب پایدار خوردار می شوند.

حمایت از حفظ محیط زیست

پلمپ دو واحد شن و ماسه در یزد

تفکیک زباله از مبدابا استفاده از ظرفیت دانش بنیان

جشنواره زیر سایه خورشید برای هفدهمین سال، در ایام دهه کرامت با حضور خدام امام هشتم(ع) دراستان یزد برگزار می شود

فرهنگ سازی در زمینه اسناد بسیار ضروری است

20 دوره آموزشی تخصصی در حوادث جاده، برای امدادگران و نجاتگران فعال جمعیت هلال احمر شهرستان یزد

جایگاه دانشگاه یزد در رتبه‌بندی 2024 تایمز آسیا

اولین پایانه گیاهان دارویی در یزد

استقبال بیش از 59 هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب

ساخت فرهنگسرای اندیشه غدیر مهمترین اقدام شهرداری حمیدیا در سال گذشته با اعتبار اولیه 26 میلیارد تومان

درخواست مردمی برای ورود دادستان کل به موضوع جاده یزد طبس

به شایعات حوزه هواشناسی توجه نکنید

تجلیل از 320 نفر از برترین‌های رشته های مختلف استان در حوزه تعلیم و تربیت است

نقش بی بدیل شوراها در عمران و آبادانی کشور وایران اسلامی

استفاده حداکثری از استعدادهای کارگران برای تحقق جهش تولید

دیدارمدیر کل انتقال خون یزد با نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی مشاغل کیفیت بخشی

تجهیز 100 درصدی چاه های کشاورزی به کنتور هوشمند

بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح قانون کاراست

بازدید اعضای شورای راهبری فناوری اطلاعات آبفای خراسان رضوی از آبفای استان یزد

واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد همراه با جعل نشان استاندارد

مسئول جدید بسیج دانشجویی استان یزد معرفی شد

معرفی دو استاد دانشگاه یزد به عنوان استاد نمونه کشوری

نرخ خام ولادت استان یزد در سال 1402برابر با 14/7 در هزار نفر ثبت شده

فایل پایان نامه تان راباکمترین هزینه وباکمترین زمان تبدیل به کتاب میکنیم

قنات یکی از شگفت انگیزترین کارهای دسته جمعی بشری است

آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد

سلسله نشست های تاریخ یزد با موضوع پژوهشی در وقف نامه جامع الخیرات

تغییر سبک زندگی؛راه برون رفت از شیوع سرطان

جشنواره گلاب‌گیری روزهای پنجشنبه و جمعه 6 و 7 اردیبهشت ماه باغ جهانی دولت‌آباد یزد