آخرین مطالب

فرمانده مقابله با تهران در تهران هشدار داد

تهران هنوز یک شهر در تب و تاب اپیدمیک کرونااست استخدامی

تهران هنوز یک شهر در تب و تاب اپیدمیک کرونااست

  بزرگنمایی:
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از اقداماتی در راستای طراحی نقشه دیجیتال شهر تهران برای مقابله با کرونا، شناسایی نقاط کور غربالگری کرونا در تهران و بازنگری ظرفیت‌های دورکاری در سازمان‌ها و ادرات خبر داد.

تاج پرس ،دکتر علیرضا زالی در حاشیه جلسه هم اندیشی و تصمیم گیری ستاد مقابله با کرونا در تهران با مدیران نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها به منظور استفاده از ظزفیت‌های فناوری اطلاعات جهت ارایه راهکارهای مقابله با کرونا، با اشاره به جمع بندی صورت گرفته در جلسه، اظهار کرد: جلسه امروز بر 3 محور استوار بود. بحث اول این بود که در تهران برای مقابله جدی تر با اپیدمی کووید 19 بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نقشه دیجیتال هستیم و این نقشه اگرچه امروز در کووید 19 کمک کننده است، می‌تواند یک زیرساخت محقق شده ای برای روزهای آینده در کشور باشد.

طراحی نقشه دیجیتال شهر تهران برای مقابله با کرونا

وی ادامه داد: با همکاری و مشارکت دوستان به خصوص در فاوای شهرداری تهران، مقرر شد که هر چه زودتر با تامین زیرساخت‌های لازم، طراحی این نقشه دیجیتال محقق شود.

وی با اشاره به وجود نقاط کور در تهران، گفت: نقاط کور مناطقی هستند که در زمینه طرح غربالگری، نتوانستیم به اطلاعات خانوار در برخی مناطق دسترسی پیدا کنیم. این نقاط کور عمدتا در مناطق شمالی تهران قرار دارند و کمترین میزان مشارکت را هم از این مناطق در سامانه خوداظهاری داشتیم.

شناسایی نقاط کور تهران

زالی ادامه داد : در جلسه امروز مقرر شد برای دستیابی به این دیتاها و تکمیل داده‌ها، با مشارکت کلیه دستگاه‌هایی که از مجموعه ذخایر دیتایی برخوردارند، کلیه اطلاعات را به اشتراک گذاشته و از همین طریق نقاط کور در بحث غربالگری که محور اصلی شناسایی بیماران و مظنونان است را پیدا کنیم، چراکه مهمترین راهبرد در کنترل اپیدمی همین بحث غربالگری است.

وی با اشاره به گام دوم در جلسه امروز گفت: بحث رصد و ردیابی افراد مبتلا، مظنون، بستری یا دارای تست مثبت با کمک و مشارکت این سازمان‌ها و در نهایت شناسایی و ردیابی چرخه ارتباطی این افراد و درج آن در نقشه دیجیتال کووید 19، مساله بعدی بود.

وی با بیان اینکه همه اعضا در این نشست در زمینه تعهد اخلاقی نسبت به محرمانگی اطلاعات و حقوق شهروندی هم قسم و متعهد شدند، اظهار کرد: بر این اساس دستگاهها باید تنها به بخشی از اطلاعات دسترسی پیدا کنند که مورد نیاز آنهاست. بنابراین پوسته‌های اطلاعاتی از دستگاهها گرفته می‌شود و با هدف حفظ اصول محرمانگی اطلاعات به بخش زیادی از اطلاعات دسترسی نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: در این راستا طراحی پروتکل هایی برای ممانعت از نشرپذیری اطلاعات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تقویت زیرساخت‌های دیجیتال برای توزیع غیر حضوری کالا

زالی با اشاره به مشارکت سازمان‌ها و شرکت‌های دیجیتال و استارتاپ‌ها در زمینه توزیع کالا بدون حضور فیزیکی، خاطرنشان کرد: حداقل در بازه زمانی تعطیلات حدود 75 درصد تردد مردم در بیرون از منزل به خاطر تامین مایحتاج عمومی بود. بنابراین امروز بیش از هر زمانی نیازمند گسترش درگاههای پرداخت و درگاه‌ها در زمینه توزیع کالا از طریق سیستم‌های مشابه دیجی کالا هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام شرکت‌های مرتبط با این موضوع ظرفیت‌های خود را به فعلیت رسانده‌اند، گفت: حتما از نقطه نظر استمرار سرمایه‌گذاری و گسترش ظرفیت‌ها، این شرکت ها باید بیش از گذشته توسط دولت حمایت شوند. اگر بتوان با طراحی زیرساخت‌های لازم تا جای ممکن از خروج شهروندان از منزل برای خرید کالا و مایحتاج پیشگیری کرد، حرکت بسیار خوبی در زمینه کاهش اپیدمی صورت گرفته است.

تمرکزگرایی برای توزیع بسته‌های معیشتی

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران با اشاره به تمرکزگرایی برای توزیع بسته‌های معیشتی و ضروری به عنوان مساله بعدی مطرح شده در جلسه امروز، گفت: در مورد توزیع بسته‌های معیشتی برای قشر فرودست جامعه مقرر شد سازمان‌های حمایتی بتوانند از سامانه‌های متحدالشکل برای تمرکزگرایی استفاده کنند تا توزیع بسته‌ها عادلانه باشد.

وی ادامه داد: قرار شد برای بازتوزیع عدالت محور بسته‌ها از ظرفیت‌های دیجیتال استفاده شود. مساله بیماران کرونایی ترخیص شده هستند که اگر بتوان اقلام مورد نیاز این افراد را از این طریق تامین کرد دیگر نیازی به حضور بیمار در سطح جامعه وجود نداشته و از این طریق بخشی از کنترل و پیشگیری بیماری کنترل می‌شود.

ضرورت ایجاد شبکه‌های دورکاری بین دستگاه‌ها

زالی در ادامه با اشاره به شرایط دورکاری در سازمان ها و ادارات عنوان کرد: از سال 81 که بستر اجرای دولت الکترونیک فراهم شد، قرار بود 14 خوشه کارگروهی در دستگاه‌های کشوری شکل بگیرد. البته در حال حاضر بخشی از ظرفیت‌های دورکاری در کشور حاصل شده ولی در حد کفایت نیست. بر  اساس گزارش‌های ارایه شده در این مدت، کارمندهای دورکار حجم زیادی از کارهای متعارف و معمول دستگاه ها را بر عهده نگرفته اند، بنابراین اگر فرض می‌گرفتیم دورکاری به کفایت در شهر تهران محقق شده، اصلا مبحث مناقشه برانگیز حضور فیزیکی کارمندان مطرح نبود.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما به ستاد ملی کرونا این است که اقدامات خوب وزارت فناوری اطلاعات تسریع شده و همکاری‌های بین بخشی شکل بگیرد. در این راستا نیازمند ایجاد شبکه‌های دورکاری بین دستگاه‌های ذیربط هستیم. همچنین فرهنگ دورکاری باید بیش از گذشته در کشور ترویج شود، چراکه یکی از موانع واقعی استقرار دولت الکترونیک در کشور مسایل فرهنگی است.

بسترهای تحقق دولت الکترونیک

وی با بیان اینکه بستر مناسب برای تحقق دولت الکترونیک بحث راه‌اندازی سامانه‌های پویا، انعطاف پذیر و دارای ظرافت‌های محرمانگی است، گفت: ‌شبکه ملی اطلاعات کشور باید بیش از گذشته توسعه پیدا کرده و به عنوان یک ریل گذاری برای تحقق دولت الکترونیک استفاده شود. اگر این زیر ساخت‌ها فراهم شود دور از انتظار نیست که بخشی از خدمات فیزیکی اداره‌ها و سازمان ها به سمت دورکاری برده شود.

الزام مدنی سازمان‌ها جهت بازنگری ظرفیت‌های دورکاری

پیشنهاد ما این است که ستاد ملی الزامی ایجاد کند که حداقل در تهران، سازمان‌ها و اداراتی که زیرساخت لازم را دارند، به عنوان یک الزام مدنی در زمینه دورکاری بازنگری‌هایی داشته باشند.

حجم تردد امروز شهروندان تهرانی نگران کننده بود

زالی در ارتباط با ازدحام بالای امروز شهروندان در خیابان‌ها و مترو  و اتوبوس، عنوان کرد:  در جلسه ای که با استاندار تهران داشتیم و همچنین طی صحبت با آقای دکتر نمکی، توانستیم دولت محترم و ستاد ملی کرونا را مجاب کنیم که در شهر تهران شرایط متفاوتی وجود دارد. بر همین اساس قرار شد که برگشت به کار در تهران با تاخیر بیشتری صورت بگیرد، ولی به نظر می رسد که فرمول این تاخیر یک هفته ای به صورت اجرایی در شهر تهران متجلی نشده است. به همین دلیل امروز ما پیگیر هستیم، اگر قرار باشد که تهران شرایط متفاوت تری را به نسبت شهرهای دیگر داشته باشد، باید تدبیری اندیشیده شود. امروز آن چیزی که در سطح شهر دیدیم آن تفاوت را قطعا ایجاد نمی‌کرد و قطعا موجبات نگرانی را فراهم کرده است.

تهران هنوز یک شهر در تب و تاب اپیدمیک است

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در خاتمه عنوان کرد: شهر تهران هنوز یک شهر در تب و تاب اپیدمیک است. باید بدون شتاب و عجله و با تأنی و برنامه ریزی منظم‌تر و منسجم‌تر به این سمت حرکت کنیم، چراکه هم مردم، هم اصناف و هم دستگاههای اجرایی آمادگی همکاری و مشارکت دارند. طبیعی است در تهران باید یک پروتکل متفاوت دیده شود و تاکید می کنم اینکه ستاد ملی برای تهران پروتکل‌های متفاوتی دیده، تجلی آن باید در آرایش اداری، شهری، خدمات و اصناف دیده شود. قطعا فردا جلسه‌ای اضطراری در ستاد برگزار خواهیم کرد تا زمینه‌ها و مصادیق تاخیر یک هفته‌ای را پیگیری و بررسی کنیم.

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

از 16 استاد سرآمد آموزشی دانشگاه یزد تجلیل شد

پرچم آستان مقدس امام رضا (ع) توسط خادمان رضوی و قرائت صلوات

توسعه فیبرنوری و گسترش تکنولوژی 5G از اهداف مخابرات یزد در سال جدید است

با برگزاری نمایشگاه عشایری ارج نهادن به ذخایر انقلاب است

روز ملی جمعیت به پیشنهاد سازمان ثبت احوال کشور

68 سال میانگین سن فوت شدگان استان یزد در سال 14٠2

آقای ابوالفضل تاج آبادی بعنوان مربی تیم فوتبال کوهسارتهران انتخاب گردید

ابوالفضل تاج آبادی به عنوان مربی جوانان تیم فوتبال کوهسارتهران انتخاب گردید

ابوالفضل تاج آبادی بعنوان مربی جوانان تیم فوتبال کوهسارتهران انتخاب گردید

صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در اقتصاد است

افزایش سواد میراثی جامعه و آگاهی رسانی عمومی و کمک به ارتقاء هویت ملی است

اکنون سه هزار و 500 شبکه فیبر نوری در استان اجرا شده است

باید همگرایی و هم افزایی و همجوشی در صنایع دستی باشد

جشن بزرگ خانوادگی استادان دانشگاه یزد

اعطای «زمین و تسهیلات» یزدی‌ها را تشویق به ازدواج و فرزندآوری نکرد

کسب رتبه برتر روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای یزد

توزیع بیش از 870 تن بذور گندم و جو در سال 1402

پیام تبریک مدیرعامل آبفای استان یزد به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

اسناد مرتبط با مفاخر استان به درستی صیانت شود

نمایشگاه سراسری صنایع دستی با حضور 30 استان در یزد برگزار شد

تعدادزائران یک هزار و 387 نفر مردان و یک هزار و 743نفر بانوان خواهد بود

درمان در قالب برنامه ها و پروژه های طرح تحول نظام سلامت دراستان شکل گرفته است

سرمایه گزاری خصوصی در حوزه انرزی های تجدید پذیر نیز بسیار خوب بوده است

ورود خادمین حرم مطهر رضوی به دارالعباده وهفدهمین جشنواره مردمی زیر سایه خورشید یزد

تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از 25 سال

توزیع کودهای یارانه ای در یزد بر اساس الگوی کشت

لزوم بر هزینه‌کرد اعتبار در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان

توان شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناورافزایش تولیدات

خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرواجباری است

حدود 16 هزار نفر از بخش مرکزی و 12 روستا آب شرب پایدار خوردار می شوند.

حمایت از حفظ محیط زیست

پلمپ دو واحد شن و ماسه در یزد

تفکیک زباله از مبدابا استفاده از ظرفیت دانش بنیان

جشنواره زیر سایه خورشید برای هفدهمین سال، در ایام دهه کرامت با حضور خدام امام هشتم(ع) دراستان یزد برگزار می شود

فرهنگ سازی در زمینه اسناد بسیار ضروری است

20 دوره آموزشی تخصصی در حوادث جاده، برای امدادگران و نجاتگران فعال جمعیت هلال احمر شهرستان یزد

جایگاه دانشگاه یزد در رتبه‌بندی 2024 تایمز آسیا

اولین پایانه گیاهان دارویی در یزد

استقبال بیش از 59 هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب

ساخت فرهنگسرای اندیشه غدیر مهمترین اقدام شهرداری حمیدیا در سال گذشته با اعتبار اولیه 26 میلیارد تومان

درخواست مردمی برای ورود دادستان کل به موضوع جاده یزد طبس

به شایعات حوزه هواشناسی توجه نکنید

تجلیل از 320 نفر از برترین‌های رشته های مختلف استان در حوزه تعلیم و تربیت است

نقش بی بدیل شوراها در عمران و آبادانی کشور وایران اسلامی

استفاده حداکثری از استعدادهای کارگران برای تحقق جهش تولید

دیدارمدیر کل انتقال خون یزد با نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی مشاغل کیفیت بخشی

تجهیز 100 درصدی چاه های کشاورزی به کنتور هوشمند

بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح قانون کاراست

بازدید اعضای شورای راهبری فناوری اطلاعات آبفای خراسان رضوی از آبفای استان یزد